Nov
8
2016

Káférészer szkremblör

Holnapután nyit Milánóban az idei EICMA! (Egészségedre!) Esposizione Internationale Ciclo e Motociclo. Így azért jobban hangzik! (BTW: izgatottan várjuk Balázsi Peti harcostársunk képeit a helyszínről!)

Ahogy két héttel ezelőtt beharangoztam, itt mutatja be élőben először a Ducati a scrambler család két új verzióját, a Café Racert és a Desert Sled nevű vadiúj modelleket. (Azért döccen egyet az ember agya a Ducati Scrambler Café Racer modell elnevezésen! (Értem én, hogy miért született ez a fábólvaskarika lájfstájl marketingizé, csak nem szeretem.)

A rajtszámmal (54) ellátott Café Racert egy színben (black coffee), a „sivatagi szánkót” kétféle (tank) arculattal lehet megrendelni. Mindkét verzió a szokott 75 lovas, 803 köbcentis szívet kapta meg. A Café Racer felől röpködnek a 60s racing, rocker és dedicated colour scheme szóösszetételek, a Desert Sled köré hintett finom csillámporból pedig a hatvanas-hetvenes évek, Kalifornia és az off-road szavak állnak össze hasznosan. Egy apró további észrevétel: a honlapon már nem találtam meg az Urban Enduro modellt. Lehet, hogy a Desert Sled végzett vele?

Szóval a Ducati tudja, tudja és tudja! Továbbra is. Hogymikellanépnek.

Korábbi cikkek a Route42-őn scrambler témában: cikk-1cikk-2cikk-3cikk-4cikk-5cikk-6cikk-7cikk8cikk-9cikk-10.

Ducati Scrambler Café Racer

Ducati Scrambler Café Racer

Ducati Scrambler Café Racer

Ducati Scrambler Desert Sled

Ducati Scrambler Desert SledDucati Scrambler Desert Sled cover Ducati Scrambler Desert Sled Ducati Scrambler Café Racer