Dec
26
2023

Gannet Design Scrambler flotta

Digitális scrambler flotta!

Társoldalunkon, a Blogger42-őn már számtalan Gannet Design alkotásról számoltunk be (cikk-1, cikk-2, cikk-3, cikk-4, cikk-5), sőt Guld Peti még egy remek interjút is készített Ulfert Janssennel, a GD alapítójával. Az a cikk egyébként így kezdődött:

„Ulfert szerény ember. Asztalosként kezdte, majd a Renault-nál folytatta, végül felmondott, hátat fordított a kliséknek, s egyszemélyes vállalkozásában végre azt csinál, amit akar. Koncepciómotorjai világméretű hullámokat gerjesztenek, miközben álcázott szabadkőművesként a design őrültek egyik legkedveltebb blogját, a Le Containert társ szerkeszti.”

Peti utolsó előtti kérdése a következő volt: „Mely munkáját emelné ki? S melyikkel motorozna szívesen akár ön is? A válasz pedig:Elsőként az egyik utolsó munkámat, a »Coppertail-t« említem, mely az új Ducati Scrambler alapjaira épült.”

Ulfert azóta is így gondolhatja, hiszen az interjú óta már összesen hétszer (ennyiről tudok) tologatta sikeresen a pixeleket a Ducati ezen modellje „körül”. Ebben a cikkben ezeket a virtuális példányokat mutatjuk be itt, a Route42 szintén nullából és egyesekből álló felületén. Örömmel adunk hírt tehát a „szkremblerizáció” újabb nemzetközi megnyilvánulásáról!

Gannet Design

Gannet Design

Gannet Design

Gannet Design

Gannet Design

Gannet Design