Feb
28
2017

Déjà vu

Sapka Mester három éve egy BMW-vel megnyerte az EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója) CaféRacer kategóriáját. Nos, feleim, különösebb ötölés/hatolás és/vagy kertelés nélkül, mondhatni in medias res,  tegnapelőtt is ugyanígy tett!

Ráadásul egy olyan motorral, ami roppant közel áll a szívünkhez. Olyan közel, hogy már többször is megénekeltük a Blogger42-őn, itt a Route42 oldalán, sőt Guld Peti a Totalbike-on is beszámolt már róla. Rekedtre-kiabáltunk amikor a bajor versenyző Milánóban a Deus főhadiszállásán riogatta a népeket és sztendingovésönlelkendeztünk, amikor a kölni világbajnokság rajtvonalához motorozott oda vele tulajdonosa, Doktor Kristóf. (Többek között egy zebrán hosszában.)

Mi több akkor is jelen, voltunk, amikor Kristóf születésnapján (innen a rajtszám) először láthatták a barátok a kész szerkezetet. Egyszóval gratulálunk Sapinak és a boldog tulajdonosnak a bömöshöz, szép ívet futott be a motor a Badgirlz és a Deus vörös szőnyegétől az EMAT első helyéig! Ja, ráadásul itt a ravasz tavasz, egyre gyakrabban találkozhattok majd élőben is a bajor szörnnyel Budapest utcáin! Hajrá spotting huszárok! (Köszönjük az első képet Kristófnak és a többit Guld Petinek!)