Sep
11
2018

MotoCircle 2018

A patinás Ottakringer sörgyár napsütötte folyosóján elhaladó helyes osztrák nyugdíjas pár nem értette, hogy Sapka mester honnan veszi a bátorságot, hogy miközben fotózom a BSA-t, úgy pózoljon a remek helyen kiállított motorral, mintha legalábbis ő építette volna.

Miután diszkréten említettem nekik, hogy konkréten ez a tényállás, hamar megértették a teremtő/teremtett bensőséges viszonyát. Ezek után látatlanban megdicsértem a szervezőket, hogy milyen remekül megvilágították a vasat, mire Sapi közölte, hogy ő szerelte át a lámpát, hogy kellő/méltó fény (és figyelem) irányuljon a (nyolc nap múlva!) 57 éves angol veteránra. Hiába, a büszke krafter ott/azt kraftol, ahol/amit csak tud!

Szóval, a DGR budapesti futamának szervezése közben „lazításként”, tegnapelőtt Bécsben a MotoCircle eseményen jártunk sógoréknál, ezt akartam kinyögni ezzel a hosszú bevezetővel. Pákozdi „Sapka” Tamás úr három motorral képviseltette magát az eseményen. Két BMW (Kristóf szupermenő Katapultja + egy military bömös) és a BaSA kellő nyomatékot adott a magyar betyár újabb nemzetközi megjelenésének.

AZ ÖSSZES FOTÓM IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

A stílusos helyszín (Ottakringer Braueirei) remek keretet adott a rendezvénynek. Sapka szakmai „idegenvezetése” pedig nem csak a kiállított custom motorkerékpárokra, hanem a sörgyár ódon gépeire is kiterjedt, legnagyobb örömömre. A vasak megszakértése közötti csendespihenőben pulled porkkal súlyosbított burger tesztet tartottunk a street food fertályon, Ottakringer „támogatással”. Hát így történt. Ahogy mondani szokták, jövőre ugyanitt!