Sep
18
2018

Három a magyar igazság!

BRÉKING! Tizenegy nappal a futam előtt, hamarosan átlépjük a 10.000 dolláros határt!

Az idei D1G2R3-en hamarosan több mint hárommillió USD adomány gyűlik össze nemzetközileg, közel háromszázan regisztráltatok a központi oldalon eddig és több mint háromezer-háromszáz dollár magyar adomány is összegyűlt már a nemes célokra! Továbbá, három szponzor (Fő szponzor: Affidea, Szponzor: Unicredit Bank, Szervező: Route42) is átutalt 5.000 + 500 + 500 dollárt a Movember Foundation számlájára a nemes cél érdekében. Így, bár még van 11 nap az öröm-gurulásig, közel 10.000 dollár adománnyal(!) segítettük eddig az alapítvány fontos munkáját.

A Movember Foundation ezt az adományt is a prosztatarák kutatására és a prevenciós szűrések népszerűsítésére, valamint férfiaknak szóló mentálhigiénés programokra fordítja.

A múlt évi (villámgyorsan megszervezett) hazai DGR, melyen 6.242 dollárt gyűjtöttünk a fontos célok érdekében, minden idők legsikeresebb itthoni (és nemzetközi) futama volt. Ezért különösen örülünk, hogy az idei adományaitokkal és a három remek szponzorunk segítségével hamarosan átlépjük a 10.000 dolláros határt!

Az további büszkeséggel tölt el minket, hogy a hazai esemény fő szponzora, az Affidea vállalat, mint Európa legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója, fontos szerepet vállal már az egészségmegőrzési folyamat prevenciós fázisában is!

Nagylelkű adományaitok elismeréseként ezért kiváló szponzoraink segítségével:

  1. Szervezünk az öröm-gurulás után egy laza bulikát.
  2. Múlt évben PR ügynökségünk a PRego, Kelet-Közép-Európában elsőként érte el, hogy a főbb menüpontok esetében már „helyi nyelven is beszéljen” a DGR központi honlapja! Ebben az évben újra megbíztuk a korábbi fordítóirodát, így (szinte) már a teljes oldal hozzáférhető magyarul. Ausztrál barátaink ugyan továbbra is küzdenek a fura ékezetes betűinkkel, de jó úton vannak, legyetek velü(n)k türelmesek!
  3. Találtunk egy egészen különleges helyszínt, melyet meglátogatunk majd a futamon! Jövő hét keddig azonban fedje sűrű ás átláthatatlan kipufogófüst a misztikus és mitikus hely nevét…

+1  Továbbá, mivel három a magyar igazság, de van egy ráadás is, minden olyan résztvevőnek, aki adományozott (bármekkora összeget), átadunk egy speciális ajándékot majd a futamon!

Korábbi cikkek a témában:
cikk-1, cikk-2, cikk-3, cikk-4, cikk-5, cikk-6