May
10
2016

Elindultunk a 42-es úton!

Ahogy azt már más fórumon megénekeltük, három hete, a média képviselőinek jelenlétében megtartottuk a Route42 motorépítő márka házavató/házibuliját! Ezzel a Hygge Központ három lépésből álló megnyitásának második fázisán is átmotoroztunk, végre a célegyenes előtti utolsó kanyarhoz bedöntve járműveinket.

Az építkezési „triatlon” három szakasza (egyébként) a következő:

  1. A 90 éves BANG & OLUFSEN cég első Közép- és Kelet-európai Sensory Shopjának felépítése.
  2. A Route42 márka garázsának beüzemelése.
  3. A Kreatív Garázsban és a Quasi Startup Inkubátorban (QSI) dolgozó további márkák (42bitCloud42ArtHungry42mosoly) munkahelyeinek kialakítása, illetve a káprázatos budapesti panorámával rendelkező teraszunkon egy különleges, újhullámos (3rd wave) kávézó nyári beindítása.

Ha igyekszünk, végül többször fogjuk átadni a Hyggét, mint a Swietelsky-WHB konzorcium a Várkert Bazárt. 🙂 Az első két célunkat tehát már sikeresen kipipáltuk és eredményeit látogatóink rendelkezésére bocsátottuk, így (tegnaptól) itt volt az ideje nekivágni az utolsó etapnak is! Visszatérve a megnyitóra, a Route42 honlapján látható motorok mellett élőben bemutattuk Sapka Mester motorépítő Európa-bajnok Time Machine nevű motorját, illetve Talma MotoGP világbajnoki motorját is. (Ezúton mindkét jármű tulajdonosának nagyon köszönjük, hogy a megnyitóra rendelkezésünkre bocsátották ezeket a különleges motorkerékpárokat!)

A következő amatőr, okostelóval felvett videóban megtekinthetitek azt a kényes pillanatot, amikor egy piñata rendeltetésszerű szétverésével (leginkább annak megpróbálásával) szimbolikusan felavattuk a boltot. (Érzékenyebb, minket vandalizmussal megvádolni szándékozó olvasóink figyelmét felhívom a mexikói hagyományokra épülő szokást bemutató honlapra.) Természetesen a megnyitóról készült teljes filmet is hamarosan bemutatjuk a 42BIT  szakembereinek jóvoltából. Hajdú Armand és Kertész Bálint remek fotóit pedig ebben a Flickr albumban találjátok meg.

https://vimeo.com/163247535

Korábbi ígéretemet törlesztve, szeretném leleplezni a „SAABVEHAT” nevű polc rejtélyét is, mely nevével ellentétben nem egy IKEA termék, hanem bizonyos „Hephaistosné” Péter Anna produktuma, kinek egyéb remek bútorai (csónakcsillár, „saabpiros” tükör) és motoros ruházati termékei is megtalálhatók majd a Route42 folyamatosan bővülő kínálatában.

Saabpiros

Saabpiros

Talma

Talma

MLMC Family

MLMC Family

Route42 Garage

Route42 Garage

TMD

TMD

Magic!

Magic!

DJ-42

DJ-42

Rare pls!

Rare pls!

Mónika

Mónika

Talma

Talma

Csocsó

Csocsó

Hygge

Hygge

Baseball

Baseball

Dániel

Dániel

Péter, Imre, Anna

Péter, Imre, Anna

Selfie-42

Selfie-42

Szpícs

Szpícs

Imre

Imre

Home of 42

Home of 42