Oct
18
2016

Új taggal és divízióval bővül a Route42 csapata!

Balázsi Petivel több közös szenvedélyünk is van, melyből eddig csak egyet emeltünk egy közös projekt szintjére. Ennek gyors sikerén felbuzdulva most egy újabb együttműködésünket mutatjuk be.

A Dia és Peti által alapított My Little Melbourne család büszke tagjaként néhány hónapja indult újhullámos kávézónk és menő terasza hamar népszerű lett a helyiek körében. (Bájdövéj a nyári működés után hamarosan bemutatjuk az új, téli üzemmódot is. Készüljetek, szolgálunk majd néhány óriási meglepetéssel!)

Az új kooperációt azonban nem a café, hanem inkább a caféracer szó írja le. Sőt, sokkal inkább egy másik motor(építési) stílus, nevezetesen a scrambler. Ez az együttműködési lehetőség már akkor megfogalmazódott bennünk, amikor közösen lemotoroztunk Balatonboglárra azért a Ducati Scramblerért, amelyet télen az Route42 team (persze részletesen dokumentálva) majd megdolgoz „kissé”, hogy nyáron már azzal riogathassuk a népeket. Lefelé csak egy Ducati Scrambler (igaz, egy limitált példányszámú Italia Independent), visszafelé már kettő repült kötelékben. Ha továbbra is tartjuk ezt a „duplázó tendenciát” 🙂 a scrambler közösségben, intenzív „szkremblerizációs” tevékenységünk hamar követi majd a kávézó sikerét! (Peti World Ducati Week látogatásáról egyébként itt számoltunk be.)

Így tehát örömmel jelenthetem be, hogy ezennel, ezúton, de főleg ezáltal, „hivatalosan” is elindul a Route42 ernyőmárka Ducati és scrambler divíziója, amely Peti vezetésével és az általa korábban remekül bejáratott Thinkscrambler névvel hivatott közösséget szervezni és népszerűsíteni e márkákat, illetve a scrambler életérzést.

WDW 2016