Oct
9
2018

A világ legvariálhatóbb, valóban kézműves bukósisakja!

A Veldt új szintre emeli a variálhatóság, a biztonság és a kényelem fogalmát! 4 in 1!

NÉGY-AZ-EGYBEN
A Veldt a világ első moduláris, négy-az-egyben (4in1) sisakrendszere. Az alkotók szerettek volna egy olyan sisakot, amely kényelmes, de egyszerűen felépített. Minden bukósisakjuk egy könnyű, de roppant erős szénszálas héjjal rendelkezik, amely maximális védelmet biztosít annak ellenére, hogy alacsony súlyú marad.

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS
Unikális előnye ezeknek a különleges, moduláris sisakoknak, hogy egy olyan innovatív rögzítő rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a sisakra könnyen fel lehet szerelni egy állvédőt és/vagy egy plexit, amely két méretben és négy színben áll rendelkezésre. Így tulajdonképpen négy bukót kapunk, amikor e mellett a márka mellett kötelezzük el magunkat. Ráadásul az elemek szabad variálásával, izgalmas színvariációkat kreálhatunk, ezzel is növelve a sisakunk exkluzivitását és személyes jellegét. Épített motorokhoz „kötelező” darab!

Webshopunkban itt találjátok meg a Veldt sisakokat és kiegészítőket.

LIMITÁLT KIADÁSOK
A Ruby sisakokhoz hasonlóan a Veldtis kiad időnként egészen különleges limitált darabokat. Inspirálta már a készítőket a legendás francia képregény rajzoló, Jean Graton által kreált, legendás autóversenyző képregényhős, Michel Vaillant (film itt) és Julie Wood, terveztek bukósisakot az unikális amerikai Vanguard motorokhoz, továbbá, a Ruby-hez hasonlóan ők alkották meg a híres francia autóverseny, a Tour Auto Optic egyikhivatalos” fejvédőjét is. (Kis színes: Karl Benzeredeti neve Karl Friedrich Michael Vaillant volt.) Akárhonnan is jöjjön azonban a szikra, a végeredmény mindig nagyot szól!

EGYEDI DESIGN
Úgy értem, akár egy darabra limitált! Amennyiben valaki nem elégszik meg a rendelkezésére álló rengeteg szín-, anyag- és modulvarációból „kikeverhető” luxus eleggyel, vagy az említett limitált darabok egyikével, „még tovább mehet” és akár saját modellt tervezhet a Veldt szakembereinek értő segítségével! Pantone kóddal jössz? Saját logót szeretnél elhelyezni a sisakodon? Egzotikus bőrrel szeretnéd burkoltatni a bukódat? No problem!

KÉZMŰVES TECHNOLÓGIA
A különleges Veldt sisakok kézműves technikával, alapvetően megrendelésre készülnek, ezért 6-8 hét a szállítási idejük. Természetesen a Hygge Központban, előre egyeztetett (+36 30 920 920 1) időpontban, szakértőink örömmel segítenek egy speciális modellező és konfiguráló software segítségével, valamint a rendelkezésre álló mintapéldányok kipróbálásának lehetőségével a megfelelő méret, modell és kiegészítők kiválasztásában.

MINDEN FEJ MÁS
Különbözőek vagyunk és ez a fejformánkra is igaz, ezért a Veldt öt, szabadon ki-, és behelyezhető, ergonomikus fejpárnával és két állpárna betéttel szállítja „gyárilag” az összes luxus bukósisakját. Ezekkel az apró, de hasznos kiegészítőkkel az amúgy is roppant kényelmes és halk sisakok méginkább igényes viselőjükre szabhatóak.

NFC SZABVÁNY HASZNÁLATA
Minden Veldt bukósisakba beépített a gyártó egy passzív NFC (Near Field Communication) chipet, a jövőbeli gördülékenyebb ügyfél-kiszolgálás és a hamisítványok elleni hatékony harc jegyében. Ezzel egy igazi XXI. századi sisak született!

AZ ALVÓ MÚZSA
A különleges Veldt bukósisakok roppant értékesek tulajdonosuk számára. Ezért határozta el a cég innovatív csapata, hogy készít egy egyszerű, de esztétikus fa „trófeát”, egy ízléses és játékos, a tradicionális fogasok mintájára tervezett tartóeszközt, melyen használaton kívül is méltó helyen nyugodhat a kézműves sisak. A bukód mellett akár egy sapkát is elhelyezhetsz rajta, de önmagában, mint egy szobor is jól mutat a nappaliban, vagy akár a garázsban! (BTW: e menő darab megalkotását Constantin Brancusi híres munkája, az „alvó múzsa” inspirálta.)