Oct
2
2018

A tények makacs dolgok

E sorok publikálásakor (az adománygyűjtés még október végéig tart) a következő nemzetközi eredményekkel büszkélkedhet a világ legnagyobb klasszikus motoros jótékonysági futama, a
The Distinguished Gentleman’s Ride

5.746.171 dollár (1,6 Mrd forint!) adomány
112.625 regisztrált motoros

Különösen büszkék vagyunk az idei elképesztő hazai eredményekre:

13.097 USD + 1.200 USD = 14.297 dollár adomány
(kb. 4.000.000 forint!)
568  regisztrált motoros

Ha ezeket a számokat, az egészséges versenyszellem jegyében összehasonlítjuk a többi visegrádi ország eredményeivel, ismét csak gratulálnunk kell Nektek/Önöknek, hiszen a korábban publikált meggyőző részeredménytől nem elbizakodottabb, vagy arrogáns, hanem dinamikusabb lett a CSAPAT! Így nem csak a „félidőben” vezettünk, hanem meg is nyertük a „visegrádi adományozási futamot”! Külön gratula a lelkes Affidea csapatnak, akik 6.352 dollárt gyűjtöttek a nemes célra!

Ezzel a fantasztikus eredménnyel végérvényesen letettük a névkártyánkat a DGR nemzetközi asztalára! A V4 tagországok mellett (többek között) megelőztük a ranglistán Görögországot, Törökországot, Makedóniát, Szerbiát, Szlovéniát, Horvátországot és Bulgáriát. Ja és Kínát…

Nélkületek és szponzoraink (főszponzor Affidea Magyarország, platina szponzor: UniCredit Bank Hungary) nélkül soha nem érhettük volna el ezt a fenomenális közös sikert, ezért tiszteletünk jeléül következzék azon jogi/természetes személyek és márkák neve (abc sorrendben), akik a DGR Budapest 2018-as Dream Teamet alkották.
(A márkanevek kattinthatóak.)

42BIT
A srácok múlt évi filmje is menő volt, de az idei mindent visz! Hamarosan publikáljuk!

42MOSOLY
Ne feledjétek, a DGR Yami eladóés a teljes vételárat a 22 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítványkapja! BTW: már csak 8 hely kiadó az exkluzív 42mosoly online/offlinefalon. Ha nem szeretnétek lemaradni (én szóltam), keressétek a Mosoly Alapítvány vezetőjét, Adorján Katit.

BÁLNA BUDAPEST
Köszönjük a parkolási lehetőséget és azt is, hogy a Bálna vezetősége nem rettent meg félezer motorostól!

BpBARbq
A srácok nem viccelnek! Mindent tudnak a húsról. Nem véletlenül nyerték el az első hazai street food versenyen a „húsimádó” kategóriát. Ráadásul ezúttal egy különleges OFYR-en készítették el nekünk a kifejezetten erre az alkalomra kreált „DGR burgert”.

CLOUD42
A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult a Cloud42 online stratégiája. A srácok remekül együttműködtek a PRego Communications csapatával. Petrásovits Danira mindig számíthatunk!

COFFEE HYGGE
A kávé valódi ízét bármikor megtapasztalhatjátok újra ebben az újhullámos kávézóban. A különleges alapanyagot Európa egyik leghíresebb pörkölője szállítja, a dán The Coffee Collective.

DJ BOOTSIE
Bootsie régi kedvencünk. Amit a kvartett formációban játszik, egészen elképesztő!

ERDINGER
Már az elején tudtuk, hogy az egyik legjobb alkoholmentes sört szeretnénk. Nem csalódtunk.

HANGÁCSI MÁRTON
Márton pedáljai és gitárja nélkül nincs DGR. Múlt évben is imádtuk! Egészen különleges amit csinál!

HYGGE CENTER
1st Class Sound / 2nd Home /3rd Wave Coffee. Ennyike.

JAKUS TAMÁS
A Jakusa Design alapítója tervezte tank arculat sokat dob a kis Yamin. Ideális jármű lehet a következő DGR-re…

OCTOPUS BUDAPEST
Babos Judit rendezvényszervező nélkül fél lábú óriás lett volna az event.

PREGO COMMUNICATIONS
Messze többet tettek, mint ami a feladatuk volt! Ritkán találkozom ennyire proaktív csapattal. (Kotsis Kingának pedig szerintem van egy ikertesója, akit letagadtak nekem. Ebben egészen biztos vagyok.)

ROUTE42
A Route42 csapat úgy tolta a social kontentet és a friss híreket a blog felületeinken, mint egy komplett szerkesztőség és tök-ingyen adta oda a DGR Yamahát jótékony célra. Hála és duplagrat nékik!

STILSHOP
Imádjuk amit csinálnak! Petra rengeteg eseményt és jóarcot hozott már a Hyggébe! Viola talpraesettsége pedig a DGR mörcsi fronton is nagy segítséget jelentett.

SOÓS BERTALAN
„Lefotózlak” Berci készítette a múlt évben is a képeket, tehát már egy rutinos DGR fotográfusunk is van! Idén ráadásul az idő is kegyesebb volt hozzánk. Az eredmény önmagáért beszél. Itt találjátok a képeit.

SZŐKE GÁBOR MIKLÓS
Gábor a jó ügy miatt térítésmentesen biztosította számunkra a Stúdióját. Nagylelkű gesztus volt, köszönjük! (Ráadásul első nagyobb rendezvényként, mi „szentelhettük fel” a remek helyszínt.)

TALABÉR GÉZA
Bírom Géza „analóg” stílusát. A rendezvényeken/partikon szerzett rutinja tök jól jött ehhez a megbízáshoz. Itt találjátok a képeit.

Hasznos linkek
DGR Budapest 2018 fotók (Soós Bertalan képei)
DGR Budapest 2018 fotók (Talabér Géza képei)
Distinguished Gentleman’s Ride / Movember Foundation / DGR BudaPest 2018 Facebook event

Cikkeink a témában
cikk-1, cikk-2, cikk-3, cikk-4, cikk-5, cikk-6, cikk-7, cikk-8

Média megjelenések (eddig)
RTL Klub
TV2
ATV
HírTV
TV2 Mokka
HVG
Playboy
Bors
Blikk
Men’s Health
Igényes férfi
Csajok a motoron
Motorrevü
OnRoad
Tesztmotor
Phenom’enon
Ridikül
Trend FM interjú

„A TÉNYEK MAKACS DOLGOK.”

Nem csak Alain René Lesage szerint.