Jan
18
2022

Sivatagi verseny

A Desert Race az Egyesült Államok nyugati partjánál elterjedt, helyi off-road versenysorozat.

A korlátozó, szigorú szabályok és a magas nevezési díjak elhagyásával szinte mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy benevezzen. Akár első ízben vág neki a jelentkező egy ilyen jellegű megmérettetésnek, akár már tapasztalt Dakar versenyző, vagy egyszerűen csak szeretné megtapasztalni a versenyek látnivalóit, hangulatát és hangjait, a Desert Race üdvözli az új résztvevőket.

A Fuel Motorcycles csapata általában olyan eseményekhez csatlakozik szívesen, amelyek saját közösséget teremtenek. Ezért, hogy segítsék a Desert Race futamokat tovább növekedni, hivatalos szponzorai lettek a versenyeknek, továbbá a sorozatban való részvételükhöz kifejlesztették a Desert Race motoros ruházatot. A speciális Desert Race bukósisak kifejlesztéséhez a Veldt csapattal dolgozott együtt a Fuel Team.

A Desert Race sisak is a Veldt egyedülálló moduláris felépítésének előnyeit használja ki, amely lehetővé teszi, hogy viselője könnyedén váltson a nyitott, vagy a teljes, full-face konfiguráció között. A Veldt csapat hozzáadott még egy motokrossz stílusú napellenzőt is a hiteles off-road megjelenéshez. Mindegyik sisak fehér, kék és piros színösszeállításban készül, menő Desert Race grafikával!