Oct
17
2017

Jövőre ugyanitt!

Bár a DGR oldalán még két hétig adományozhattok a Movember Foundation nemes céljaira, most rajtunk van a sor, hogy a következő filmmel és a Dr. Rose Magánkórház nagyvonalú felajánlásával köszönetet mondjunk a támogatásotokért!

A leggálánsabb motorosokat tehát a Dr. Rose jóvoltából egy prosztatarákszűrést és laborvizsgálatot is tartalmazó ingyenes férfi szűrőcsomaggal ajándékozzuk meg. Gratulálunk azoknak a hazai ridernek, akik a legnagyobb összegeket ajánlották fel a Distinguished Gentleman’s Ride hivatalos weboldalán:

Rupert Adams, Kenyeres Balázs, Hajdú Balázs, Vasvári Gergely, Leslie Hammel, Salamon György, Kijátz József, Balázsi Péter, Sztaniszláv Gábor, Varga Gábor (2 fő), Bába Mihány, Izinger László, Halápi Zsolt, Borsodi Zsolt, Supik Ferenc, Gálbíró Péter, Márton Tamás, Pap Sándor, Rozina Gergely, Müller Gábor, Renczés Attila, Kiss Martin, és Bibók János.

Bár emailben már értesítettünk minden jogosultat, ezúton is arra kérünk, hogy ha szerepelsz a listán, mielőbb küldd el a postai címedet és a telefonszámodat e-mailben a dgr@publicrelations.hu címre, hogy postázhassuk Neked a vizsgálatra jogosító ajándékvouchert.

Ne feledjétek, október 31-ig még mindenkinek van lehetősége adományozni! Van még néhány voucherünk amit szívesen átadnánk a további, legalább 30 dollárt adakozó támogatóknak.

Cikkek az idei gurulásról itt, a B42-őn: cikk-1, cikk-2, cikk-3, cikk-4, cikk-5, cikk-6, cikk-7cikk-8.

A jövő évi DGR-re pedig már most van egy galaxis-rengető hírünk! (Amit majd 2018-ban jól be is jelentünk…)