Aug
28
2018

Jótékony linkek

Ahogy már többször beszámoltunk róla, 32 nap múlva indul a világ legnagyobb klasszikus és vintage motoros jótékonysági menete, a Distinguished Gentleman’s Ride!

Ebben az évben várhatóan 95 ország 650+ városában (Budapesten is!), mintegy 120.000 motoros vesz majd részt e különleges nemzetközi rendezvényen! E megmozdulás azonban, nevével ellentétben, nem csak motorozó úriembereknek/ről/hez szól, hanem tulajdonképpen mindenkiről és -nek, aki szeretné támogatni a prosztatarák kutatását, felhívni a figyelmet a szűrés fontosságára, továbbá fontosnak tartja a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzését a nemzetközi Movember Foundationt támogatva. (Ez a világ legnagyobb, a férfiak egészségmegőrzésével foglalkozó alapítványa.)

Hasznos linkek:
Nemzetközi honlap
A hazai Ride részletei
DGR Budapest Facebook event
DGR webshop

Ebben a cikkben egy kibővített linkgyűjteményt találtok, ami abban segít, hogy mindenki meg tudja találni a számára megfelelő támogatási csatornát, módot és mértéket, a kényelmes ignoranciától a budapesti rendezvény támogatói pozíciójáig bezárólag.

O P C I Ó K

„Szeretnék önkéntesként segíteni a budapesti rendezvény sikeres lebonyolításában.”

A fényképes jelentkezéseket a következő címre várjuk. (Kérjük néhány mondatban foglald össze nekünk, hogy mely terület(ek)en szeretnél/tudnál nekünk segíteni.) info@group42.hu

„Nem szeretnék motorozni a menettel, sem felülni valaki mögé, de szívesen megosztom a közösségi médiában az eseményt, ezzel is segítve a figyelem felhívását a rendezvényre és a prosztatarák szűrés fontosságára.” 

www.urakmotoron.hu

„Nem szeretnék motorozni a menettel, sem felülni valaki mögé, de érdekel a Ride utáni társasági esemény. Hol kaphatok információt erről?”

A Route42 Facebook oldalán folyamatosan friss információkkal szolgálunk majd: https://www.facebook.com/routefortytwo/

„Szeretnék részt venni az eseményen, de nem szeretnék jótékonykodni. Hol tudok regisztrálni?” 

https://www.gentlemansride.com

„Szeretnék részt venni az eseményen, és a lehetőségeimhez mérten én is szeretném támogatni a prosztatarák kutatást és a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzését.”

A DGR oldalon tett gyors regisztráció után, bankkártya vagy PayPal kontó segítségével rögtön lehet támogatni a nemes ügyet:

https://www.gentlemansride.com/rides/hungary/budapest

A DGR oldalon lehet támogatni adott motorost is. (Akár anonim módon.) Természetesen ez az összeg is közvetlenül az alapítvány kontójára érkezik. Ez pl. az én személyes oldalam:

https://www.gentlemansride.com/rider/PalKutvolgyi

A DGR oldalon tett gyors regisztráció után, rögtön lehet teameket létrehozni, ahová meg lehet hívni a Ride egyes résztvevőit. Így az adott csapat (cég, egyesület, baráti motoros társaság stb.) ezen a dedikált felületen együtt gyűjtheti a támogatásokat. Ez lesz pl. a Route42 Team gyűjtőoldala:

https://www.gentlemansride.com/team/Route42

200 amerikai dollárért, melyet a támogató közvetlenül az alapítványnak utal, lehet helyi szponzor egy cég. Ebben az esetben egy 100×100 pixeles átkattintható logóval jelenik meg a DGR budapesti ride oldalán.

https://www.gentlemansride.com/sponsorship/

500 amerikai dollárért, melyet a támogató közvetlenül az alapítványnak utal, lehet helyi kiemelt szponzor egy cég. Ebben az esetben egy 200×200 pixeles átkattintható logóval jelenik meg a DGR budapesti ride oldalán. Ebben a szponzorációs kategóriában összesen csak négy hely áll rendelkezésre.

https://www.gentlemansride.com/sponsorship/

5000 amerikai dollárért, melyet a támogató vállalat szintén közvetlenül az alapítványnak utal, lehet helyi főszponzor egy cég. E lokális főszponzor a globális főszponzorok mellett (TriumphZenith) megjelenik az esemény médiafalán is. Ebben a szponzorációs kategóriában csak egyetlen hely áll rendelkezésre és örömmel tudatjuk, hogy már el is kelt ez a kategória! (Remek és az egészségügyi prevenciót szívügyének tekintő céget találtunk, hamarosan be is jelentjük kik ők.)

Egyéb együttműködési javaslatokat (szolgáltatással támogatás, termék felajánlás stb.) szintén a következő címre várunk: info@group42.hu

További opcionális lehetőségek a támogatók számára:

  • DGR merchandising termékek árából kedvezmény
  • cikk a blogger42.com oldalon
  • cikk a route42.hu oldalon
  • a felvonulás során, a szponzor által delegált motorkerékpáros közvetlenül a főszponzor által delegált személy után motorozik
  • megkülönböztető jelzés alapján, a szponzor által kijelölt személy(ek)re, a fotós/videós csapat frekventált figyelme irányul a motoros felvonulás és a teljes rendezvény alatt
  • az eseményről készült film végén, megjelenítjük a szponzorok logóját
  • az öröm-futamot követő rendezvényen, a Ride-on készült friss fotók mellett a szponzorok promóciós filmje/fotói is futhatnak a beltérben elhelyezett óriáskivetítőn
  • social media aktivitásban termék/szolgáltatás említések
  • külön céges asztal az esti rendezvényen

Minden segítséget nagyon köszönünk azon férfiak nevében is, akik a jövőben a Ti támogatásotok miatt nem lesznek öngyilkosok, vagy nem fognak meghalni prosztatarákban!