Oct
3
2017

Figyelem, a visszaszámlálás megkezdődött!

10 nap múlva véget ér a DGR Yamaha Vatera aukció a Mosoly Alapítvány számára! Én szóltam!

Ahogy a múltkori cikkemben már leírtam, a kezdetektől fontosnak tartottuk, hogy legyen egy erős hazai „lába” is az itthoni Distinguished Gentleman’s Ride rendezvénynek, ezért a 42Mosoly és a Route42 Team, Jakus Tomi tervei alapján „dégéeresítette” az egyik remek, magyar rendszámmal futó épített motorját és szépen megvilágítva, a DGR napján, betolta a Vatera virtuális garázsába. Az unikális jármű élőben a Bálna Budapest épületében található Hygge központban tekinthető meg.

Az online aukció október 13-án 12,00 óráig tart és az ebből befolyó összeg 100%-át a 21 éves Mosoly Alapítvány kapja meg.

Az alapítvány hosszan tartó betegséggel küzdő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes terápiás foglalkozásokkal. A Mosoly-terápiák célja, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegségük okozta traumát, készek legyenek a kórházi kezelések befogadására, lélekben megerősödve, feszültség-mentesen vágjanak neki a testi gyógyulás folyamatának. Az alapítvány aktuális tevékenységéről itt többet olvashatsz.

Ez egy egyedülálló lehetőség tehát, hogy egy igazán egyedi épített motor büszke tulajdonosa lehess, mindezt annak tudatában, hogy az általad kifizetett vételár minden egyes forintját jótékony célra költötted! Széles utat és mosolyt kívánunk ehhez a felemelő élményhez!

P.S. Már azzal is sokat segítesz, ha megosztod ezt a cikket, ezzel a gesztussal is segítve, hogy gazdára találjon ez a különleges motor és minél előbb megkaphassa a Mosoly Alapítvány a támogatást!