May
9
2023

Összeállt a DGR Budapest 2023 Triumphvirátusa!

Ma a DGR budapesti rendezvényének idei vezérmotoros triumvirátusát mutatom be Nektek.

Ahogy már sokszor elmondtuk, idén május 21-én szervezzük meg ennek a felemelő és hasznos nemzetközi rendezvénynek a hazai eseményét. Guld Peti és Hajas Laci már összeszokott DGR páros, az idei lesz a harmadik alkalom, amikor közösen motoroznak majd a csapat élén. Hozzájuk csatlakozik ebben az évben Rákóczi Feri, aki amellett, hogy rögtön igent mondott a felkérésünkre, nagyvonalú adományával a hazai donációs lista legtetejére ugrott. Ezúton is köszönjük a nagylelkűségét! (Korábbi DGR cikkek: cikk-1, cikk-2, cikk-3, cikk-4)

Guld Péter

Peti, sok egyéb elfoglaltsága mellett (MotoGP és Man TT guru) egyszerre írt a Superbike-ba, a Totalbike-ba és ide, a Route42 blogfolyamába is. Napjainkban pedig (többek között) az InStyle Men magazinba. Hajrá Peti, told a minőségi kontentet továbbra is!

Hajas László

Hajas László mesterfodrász még 2006-ban kapta meg a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét. „Régi motoros”, 14 éves kora óta közeledik két (időnként három és négy) keréken is. Fia, Dávid, a múlt évi DGR menet indulása előtt pár perccel (!) lett aranyérmes a Budapesti Corvinus Egyetem csapatával a magyar egyetemek és főiskolák vízilabda válogatottjainak versenyén, így együtt ünnepelhettünk!

Rákóczi Ferenc

Feri rádiós és tévés megjelenései közismertek (Rádió Bridge, Danubius, Class FM, Rádió 1, TV2). Azt már kevesebben tudják róla, hogy egy Triumph Bonneville T120 tulajdonosa. Három napja ő konferálta a Triumph Budapest új, remek bemutatótermének hivatalos megnyitó eseményét. (BTW: személyesen is nagyon örülök, hogy végre méltó kezekbe került ez a patinás márka itthon is.)