May
23
2017

Újjászületés

Az általuk árult sokféle motoros „tárgy” mellett, szeretem a Revival Cycles építette motorokat is. Már a Ducati Sport (Pyro) is nagyon tetszett.

A túlépített, túldíszített vasak helyett, kedvemre valóan letisztult formavilágú járműveket kreálnak a srácok. Néhány éve egy hamisítatlan Cafe Racer (J63) gördült ki a műhelyükből, kb. két éve pedig egy 1997-es (eredetileg sárga) Ducati 900 Super Sport (90 fokos v-twin) donorból készítettek egy gyönyörű kétkerekűt. Alan Stulbergnek és Stefan Hertelnek, a Revival Cycles két alapítójának a következő a jelmondata: „Jobb mint az eredeti.”

Rászolgáltak a legények az általuk felépített brand nevére, hiszen valóban újjászületnek az irányításuk alatt ezek a szerkezetek. A J63-as motorkerékpár Dellorto PH36 karburátorokat, épített kipufogót, egy Ducati Corsa (1098) kuplungját, LED lámpákat, Motoscope Classic fordulatszámmérőt és kilométerórát, Öhlins gátlókat, Ducati Sport Classic upside-down telókat, hátul Brembo, elől Discacciati fékeket és Avon abroncsokat kapott. A pontot az i-re a remek, vörös, gyémánt mintázatú ülések és a hasonló színű bőrből gondosan varrt markolatok teszik fel. A vázat, a tankot és a hátsó idomot „házon belül” építették a fiúk. Ha kíváncsiak vagytok hogyan néz ki ez a „ház”, a cikk végén nézzétek meg a képek mellett a Shop Tour videót is. Érdemes!

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
Szólj hozzá!