Apr
27
2021

DGR tippek és trükkök

Amit tudni akarsz az idei különleges DGR-ről, de soha nem merted megkérdezni…

Tegyük jelenlétünkkel népszerűvé és adományainkkal hasznossá ezt a nemzetközi eseményt, hogy gyönyörű fővárosunk is, a többi nagyvároshoz hasonlóan, méltó módon ünnepelje a civil nagyvonalúságot!

Ebben a kihívásokkal nehezített évben nemzetközileg már 29.551 motoros regisztrált szerte a világon!

Kedves Úrihölgyek/Úriemberek, nem árt(6) egy kis egészséges versenyszellem!

Tegyünk róla, hogy ne csak motorozzunk egy jót szólóban (jegesvödör-kihívás szindróma), hanem pénzt is gyűjtsünk a prosztatarák kutatásra! (Nyilván mindenki a lehetőségeihez mérten tud segíteni, de tényleg minden dollár számít!) BTW: ha valakit érdekel, hogy mire költi a nemzetközi  Movember Alapítvány a DGR tagok által átutalt összegeket, az ’investment report’-ot innen tudja letölteni: DGR_Investment_Report

Összehasonlításként: e cikk publikálásáig Magyarországon 1.378 dollárt gyűjtöttünk és 111-en regisztráltunk, míg pl. a többi V4 tagország + Románia hasonló számai a következők voltak:

Csehország: 115 regisztrált gyűjtött 2.245 dollárt.

Szlovákia: 46 regisztrált gyűjtött 1.154 dollárt.

Lengyelország: 289 regisztrált gyűjtött 2.674 dollárt.

Románia: 102 regisztrált gyűjtött 979 dollárt.

Bónuszként pedig jöjjenek a címben ígért tippek/trükkök:

 e g y

„Perszonalizáljátok” személyes oldalatokat a DGR központi felületén! Töltsetek fel profilképet és egyéb motoros fotókat/videókat a kontóhoz. Blog bejegyzésre is van mód! Buzdítsátok ezen a felületen is (akár magyarul a hazai) ismerőseiteket, hogy támogassák a túrátokat. (Természetesen ezeket az összegeket is közvetlenül az alapítványnak utalja majd a jótékonykodó ismerősötök.) https://gfolk.me/PalKutvolgyi

 k e t t ő

Személyes oldalatok (szabadon megválasztható) URL címét megosztva a közösségi médiában, felhívhatjátok arra az ismerőseitek figyelmét, hogy támogassák a vonulásotokat. (Természetesen ezeket az összegeket is közvetlenül az alapítványnak utalja majd a jótékonykodó ismerősötök.)

 h á r o m

Hozzatok létre teameket a honlapon (cég, baráti társaság, sport-team stb.), hogy bárki csatlakozhasson hozzátok virtuálisan és együtt gyűjtsétek az adományokat. Roppant könnyen lehet csatlakozni aztán ezekhez a csapatokhoz, csak rá kell kattintani a ’JOIN OUR TEAM’ gombra. Meg is hívhattok magatokhoz résztvevőket. (Én ebben az évben a Belstaff csapathoz csatlakoztam.)

 n é g y

Gyűjtsétek össze mind a négy jelvényt (badge-ek), így egy DGR 10. évfordulós speciális Triumph Thruxton RS motorkerékpárt nyerhettek, továbbá kaptok egy, a következő képen látható jubileumi felvarrót (patch)!

A négy jelvény megszerzéséhez a következőt szükséges tennetek:

1. Töltsétek ki a profilotokat teljesen.
2.Támogassátok a saját részvételeteket. (Az összeg nincs meghatározva.)
3. Támogassatok véletlenszerűen egy résztvevőt. (Itt sincs meghatározva konkrét összeg.)
4. Min. kettőszázötven dollár adományt gyűjtsetek össze a Titeket támogatókkal.

 ö t

Az oldal tetején látható ranglistákat (leaderboards) böngészve körbe tudtok nézni a top motorosok (riders), utasok (pillions), teamek (teams), országok (countries) között, talán ezzel is növelve kissé a versenyszellemet.

 h a t

Nyilván jobban kiismerik magukat azok, akik részletesebben is szétnéznek az oldalon. A letöltés menüpont alatt pl. megtalálható a nagy felbontású DGR poszter és a klasszikus Sir Remington Silversteed profil fotó is. Ha pedig valakit a legújabb hírek érdekelnek, a DGR blogján is böngészhet kedvére.

 h é t

Néhány éve lefordíttattuk a nemzetközi honlap tartalmát, ezért már a magyar nyelvet is ki tudjátok választani az oldalon jobb felül. Ausztrál barátaink ugyan még küzdenek az ékezetes betűinkkel, de jó úton vannak, legyetek türelemmel irántu(n)k.