Sep
24
2019

DGR Budapest Team

Öt nap múlva már harmadszor rendezi meg a Route42 csapata a fővárosi Distinguished Gentlemans Ride jótékonysági futamot!

Ennek a büszke triplázásnak az örömére, ezúton meghirdetjük Hollywood kedvenc motoros ruházati márkájára, a 95 éve alapított (!) Belstaff-ra kiírt, minden idők legnagyobb R42 akcióját azok számára, akik nem csak részt vesznek a futamon, hanem adományukkal nagylelkűen támogatják is a Movember alapítvány fontos működését. (Az adomány összegét nem határozzuk meg.) A kizárólag készleten lévő dzsekikre (webshopunkban itt találhatóak) kiírt akció mértéke egyszerűen meghatározható, és bár triviálisan hangzik, de attól még találó:

! B E L S T A F F   F É L Á R O N !

Az 50%-os kedvezmény (!!!) csak a Bálna Budapest északi főbejáratánál balra található Hygge Központban személyesen megvásárolt termékekre, a készlet erejéig, a DGR hétvégéjén (2019.09.28-29.) érvényes azok számára, akik még a vásárlás előtt támogatják adományukkal a DGR honlapján a futamot. Magyarán csak erre a hétvégére limitáltan az szerez jogosultságot a féláron való Belstaff vásárlásra, akinek a neve mellett (ezen a budapesti listán) jobb oldalon látható, hogy adományozott az alapítványnak bármekkora összeget.

Külön nagy öröm, hogy idén már Győrben is megrendezésre kerül a futam! Klassz lenne, ha a nemzetközi példához hasonlóan, a jövőben még több hazai városban indulna helyi Ride, hiszen amellett, hogy kényelmesebb a résztvevőknek és jobban érvényesíthetőek a helyi sajátosságok, nyilván több adomány is jön így össze.

Ez pedig a kutatások finanszírozása miatt legalább olyan fontos cél, mint a feltűnő menettel országszerte felhívni a figyelmet a prosztatarák szűrés fontosságára.

Ebben a cikkben szeretném bemutatni a „törzsgárda” tagjait, akik már a kezdetektől velünk vannak, továbbá az először minket segítő, támogató embereket, valamint cégeket is. Hálás vagyok, hogy sikerült ebben az évben is olyan hiteles embereket és cégeket találni, akik a Route42 csapat mellé álltak ebben a nemes ügyben!

A   K E M É N Y   M A G

42bit

A srácok az elmúlt két évben is remek filmet csináltak a futamról (2017-es film, 2018-as film), biztos vagyok benne, hogy nem lesz ez másként ebben az évben sem!

Babos Judit (Octopus Budapest)

Egy jó rendezvényszervező nélkül féllábú óriás lenne a csapat. Judit segít rendet tenni a kreatív káoszban/-ból.

BpBARBq

A srácok nem viccelnek! Mindent tudnak a húsról. Nem véletlenül nyerték el az első hazai street food versenyen a „húsimádó” kategóriát. Ráadásul ezúttal ismét egy különleges OFYR-en készítették el nekünk a kifejezetten erre az alkalomra kreált „DGR burgert”.

Coffee Hygge

A kávé valódi ízét bármikor megtapasztalhatjátok újra ebben az újhullámos kávézóban. A különleges alapanyagot Európa egyik leghíresebb pörkölője szállítja, a dán The Coffee Collective.

Hangácsi Márton

Márton pedáljai és gitárja nélkül nincs DGR. Az elmúlt két évben is imádtuk! Egészen különleges, amit csinál!

Petrásovits Dániel

Dani, amellett, hogy az összes (!) honlapunkat ő fejlesztette, Social Media fronton is remekel!

Pr-ego Communication

Messze többet tesznek, mint ami a feladatuk lenne! Ritkán találkozom ennyire proaktív csapattal. A múlt évben általam írtak idénre is igazak: „Kotsis Kingának pedig szerintem van egy ikertesója, akit letagadtak nekem. Ebben egészen biztos vagyok.”

Soós Bertalan

„Lefotózlak” Berci készítette az elmúlt két évben is a képeket, tehát már egy rutinos DGR fotográfusunk is van! Múlt évben ráadásul az idő is kegyesebb volt hozzánk. Az eredmény önmagáért beszél. Itt találjátok a képeit.

„ E L S Ő B Á L O Z Ó K „

Bazsó „Karotta” Gábor

Karotta hangyászilag petrolhead, közlönyileg electrohead, amúgy meg simán jó fej, hogy múlt évben „inkognitóban”, idén pedig, kérésünkre már bőszavú vezírmotoros emszíként csatlakozott hozzánk.

Beyond The Standard

„Kulcsrakész”, életre szóló élményekre hajtasz? Jó helyen jársz! Az egyik alapító, (Vértes) János ázsiai kalandjai során tapasztalta meg, hogy akadnak olyan területek, melyeket nem autóval, hanem két keréken a legjobb felfedezni, mivel egy motor sokkal inkább adja a sokunk által vágyott szabadságérzetet. Így született meg a motoros Himalája túra.

Guld Péter

Peti, sok egyéb elfoglaltsága mellett (pl. MotoGP-t szakérti Lövey Bálinttal a Spíler tévén, Man TT guru stb.) egyszerre ír a Superbike-ba, a Totalbike-ba és a Route42 blogjába. Szerintem Kingához hasonlóan neki is van egy ikertestvére…

Hajas László

Laci „régi motoros”. 14 éves kora óta motorozik. Egy korábbi interjúban a következőket nyilatkozta: Szerintem a közlekedés tanulása olyan, mint a sport, minél előbb kezdi el valaki, annál tudatosabb lesz benne. Természetesen ennek is van egy folyamata, a gyerek kezdje a biciklinél, aztán jöhet a többi lépcsőfok, szépen sorban. A fiam 12 éves és már ült 50 köbcentis motoron zárt pályán.”

Superbike

A nagymúltú, de éppen ebben az évben megújult SBK-t minden motoros ismeri. Klassz dolog, hogy kiemelt médiatámogatóként csatlakoztak hozzánk. A múlt héten megjelent számban már találkozhattok az első, DGR-rel foglalkozó cikkel, illetve reklámmal is. Ezúton is köszönöm Maglódi Zolinak és Guld Petinek, hogy támogatja e fontos hazai jótékonysági futam ügyét!