Jan
31
2017

Halála után döntött világrekordot!

Néhány éve (természetesen én is) ráklikkeltem az automotor.hu egy cikkének „kattérzékeny” címére, előzékenyen eleget téve a címadó marketing céljainak. „36 évvel halála után Burt Munro sebességi világrekordot döntött a Leggyorsabb Indian nyergében.” (Ráadásul a sajátját!)
Jan
24
2017

Négy japán esett neki a bajor masinának!

Amikor a BMW, motorgyártó részlegének kilencvenedik születésnapját az R nineT (értitek!) piacra dobásával ünnepelte meg, mi is örültünk és ízibe írtunk is róla. A bajor cég marketingesei hamar ráültették az új vasra a nagy nemzetközi motoros manufaktúrák arcait.
Jan
17
2017

Egy cél, két testvér, 199 lóerő

Az elmúlt két hétben a BikeEXIF Editor’s Choice TOP15-ös listájáról számoltam be itt, a R42-őn. (első cikkmásodik cikk) Talán nem véletlen, hogy az újság a PRAËM BMW-jét választotta borítóképnek e rangsorhoz.
Jan
10
2017

Top15 tizenhat motorral

Múlt héten a BikeEXIF 2016-os Editor’s Choice TOP15-ös lista első tíz motorját mutattam be, ma pedig a maradék hatot fogom. Mielőtt azonban arra gondolnátok, hogy híján vagyok az alapvető matematikai ismereteknek, szeretném megjegyezni, hogy a BikeEXIF ezúttal eggyel több motort rakott fel a tizenötös listájára. Nem mintha ez engem olyan nagyon zavarna, sőt…
Jan
3
2017

BikeEXIF szerkesztői Top15! 1/2

Nem kellett nagy jóstehetség hozzá, hogy a múltheti cikkemben „megjövendöljem”, ebben az évben is lesz BikeEXIF kiadói lista (Editor’s Choice). 
1/1