Member of Group ›

Ruby De Gauelle

Ruby De Gauelle

fekete, fehér

A Ruby, a bőr megmunkálásának mesterségét az elmúlt évek során tökélyre fejlesztette. A klasszikus Duel kesztyűk hatalmas népszerűségét követően elérkezett az idő, hogy bemutassuk a Ruby új kollekcióját, melyek mindegyikét úgy tervezték, hogy praktikus kiegészítőként társaink legyenek a kalandos hétköznapokon.

A darabok azonban távolról sem hétköznapiak – a kollekció értékes kiegészítői a legnemesebb anyagokból készülnek kézi munkával : a külső borítás természetes növényi anyagokkal festett fekete marhabőrből készül, a belső borítás különösen finom, mély skarlát vörös színű mappa bőrt kapott. A fém kiegészítők anyaga nemes titánium.

A figyelmes finomsággal kidolgozott apró részletek tökéletessége a Ruby darabok megjelenésének védjegye és a kiváló minőség záloga. Ezek közé tratozik a cizellált Ruby jelvény megjelenése is, melyet a kollekció darabjain a bőrbe mélyítve látunk viszont. A Ruby kézműves mesterségének látványos tanubizonysága a bőr felületek finom domborítása, melynek következtésben a darabok tapintása olyan kellemes, hogy egyszerűen nincs is kedvünk őket kiadni a kezünkből!

Kapcsolat

info@group42.hu
 
Smile
Culture
Shop
Word
Photo
Video
Art