Member of Group ›

Pilote Jacket

Pilote Jacket

Miután a Ruby megreformálta a bukósisakgyártást, világszerte hivatkozási ponttá vált, és új területeket vett célba, hogy a motorosok szekrényeit további exkluzív kiegészítőkkel gyarapítsa. Következő lépésként tehát megalkotta a bőrdzsekit.

Az átgondolt és precíz tervezési folyamatot követően minden egyes darabot kiemelt figyelemmel gyártanak éppen úgy, mint bármely más Ruby terméket.

Kizárólag a legjobb anyagokból és a legmagasabb szakértelemmel készülnek a kabátok, hogy megfeleljenek a cég saját magával szemben támasztott követelményeinek.

A tervezőt főként a ’60-as évek versenyruházata inspirálta, ez alapján készült az áramvonalas szabású szerelés, amely kiváló légellenállást biztosít a vezető számára. Jelenleg két típus közül választhatnak az érdeklődők.

Míg a Pilote egy letisztult, egyszerű szabással készült kabát, addig a Champion – szintén elegáns vonalvezetéssel – már egy markánsabb vonalat képvisel a váll-, valamint a könyökrészen található steppelt bőrbetéteknek köszönhetően. Mindkét terméket kissé megemelt, patentozható gallérral kínálják, mely védi a motoros nyakát.

Az Ateliers Ruby egyedülálló módon három különböző bőrből készíti a kabátokat. A francia borjúbőr változatuk puha és könnyű, ezért elsősorban városi viselet. Azok, amelyek francia báránybőrből készültek, vastagabbak és nagyobb védelmet nyújtanak. Aki viszont a féktelen száguldás szerelmese, annak az angol lóbőrből varrt változatot javasoljuk: durvább felülete ugyanis nagyobb biztonságot nyújt viselőjének.

Kapcsolat

info@group42.hu
 
Smile
Culture
Shop
Word
Photo
Video
Art