Member of Group ›

Pavillon ILL STUDIO Blanc

Ruby - Pavillon

Pavillon ILL STUDIO Blanc

A Les Ateliers Ruby alkotta első bukósisak, mely a francia elegancia és a műhely által felhalmozott tudás egyedülálló kombinációja.

A hagyományőrző nyitott sisakot a múlt ihlette, de kielégíti a jelen technikai elvárásait is. Vonalvezetése érzéki, s egyben letisztult. Ehhez párosul, hogy az apró manufaktúra nem ismer kompromisszumot a minőségben.

A Les Ateliers Ruby® az űrkutatásból is jól ismert szénszálas technológiát alkalmazza, amelynél a pehelysúly és a sziklaszilárdság alapkövetelmény.

A héj közepén húzódó gerinc a lovagok idejébe repíti vissza az érdeklődőt, amihez a nappa báránybőrből készült bordó belső a veterán luxusautók legízlésesebb kárpitozását juttatja eszünkbe. Az érzést fokozza a sisak peremén húzódó krómszegély, így megbizonyosodhatunk arról, hogy a legapróbb részleteket is ugyanakkora gondossággal tervezték, mint egy finoman megmunkált drágakövet.

Az apró és precíz részleteknek köszönhetően a Ruby® Pavillon mára a „vágy gyönyörű tárgyaként” került be a vásárlók tudatába.

Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is megismerkedik a termékünkkel, megbizonyosodik a fent leírt részletek pontosságáról, és Ön is megtapasztalja a termék nyújtotta páratlan kényelmet.

Kapcsolat

info@group42.hu
 
Smile
Culture
Shop
Word
Photo
Video
Art