Member of Group ›

Castel Shibuya

Ruby - Classique

Castel Shibuya

A Les Ateliers Ruby fennállásának ötödik évfordulóját jeles eseménnyel ünnepelte. Leleplezte történetének első zárt bukósisakját a Castel-t.

Az első Pavillon sisakot 2007 októberében mutatták be a nagyközönség számára Párizsban. Majd a márka alapítója, Jerome Coste, másfél évvel később piacra dobta második kreációját, a „retro-futurisztikus” plexivel ellátott Belvedere-t.

Az öt esztendő során, a termékpaletta két modellcsaládjából, összesen 286 változat látott napvilágot, mely a kisszériában készült, egyedi változatokat is magába foglalja.

A márka létezésének fontos mérföldkövéhez érve ismét új termékkel lepték meg a rajongókat, mely egyben talán a legnagyobb lépés, a Ruby életében.

Jerome Coste megálmodta élete első sisakjának, a Pavillonnak, zárt változatát, melyet mozgatható plexi nélkül kínál a vásárlónak, s viselését a kiegészítők között megtalálható szemüveg, avagy finom bőrszegéllyel és pánttal ellátott plexi kombinációjával javasolja.

A Castel életérzés a következőképp szól: A nap, melyen Evel Knievel James Hunttal bandázott.

A bukósisak karaktere, s lelke senkit nem hagy érintetlenül, és kizárólag a széles állrész emlékeztethet bennünket a legelső formára. Emellett alaposan a tudatalattinkban vájkálva elevenednek meg előttünk, a régen elfeledett versenyek hőseinek hátborzongatóan megkívánható fejvédői.

A Castel mind a párizsi üzletben, mind a világon fellelhető összes viszonteladó üzletében megtalálható, kipróbálható, vagy megrendelhető.

Kapcsolat

info@group42.hu
 
Smile
Culture
Shop
Word
Photo
Video
Art