Member of Group ›

Belvedere Harper

Ruby - Belvedere

Belvedere Harper

A Les Ateliers Ruby műhely a Pavillon-nál megszerzett tapasztalatokra hagyatkozva elkészítette az első, plexivel ellátott bukósisakját, melyet Belvedere névre keresztelt. Az arc teljes felületét védő elem mozgó szélvédőként funkcionál.

Miközben a Pavillon a kortárs képzőművészet és a múlt egyszerűségének modern megjelenítésével „retró” életérzést ébreszt a vásárlóban, a Belvedere két oldalán elhelyezkedő, érzékien megmunkált alumíniumgombok – melyek egyben a plexi mozgatómechanikáját rejtik – egy „retró-futurisztikus” világba repítik az erre fogékony érdeklődőket. Megeleveníti a japán, illetve amerikai sci-fi és képregényhősöket, és egyértelműen céloz a robotok iránti rajongásra is.

Mindegy egyes Belvedere sisak a megszokott vörös dobozban érkezik, mely három plexit rejt: egy átlátszót, egy füstszínűt és a kettő átmenetét. Cseréjük rendkívül egyszerű, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, hiszen az alumíniumgomb le-, majd visszacsavarásával megoldható a művelet. A rendszer ezenkívül három fokozatbeli beállítást is lehetővé tesz, valamint nagy sebesség esetére egy extra rovátkát is kínál, hogy tulajdonosa a legnagyobb biztonságban érezhesse magát.

A Belvedere minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a Pavillon-nál már megszokhattunk a részletek iránt elkötelezett párizsi manufaktúrától. A lehető legjobb anyagok felhasználásával készült, a szénszálas héj könnyűsége ennél a típusnál is megkíméli a vásárló gerincét a felesleges súlytól, az érzékien szabdalt, párnázott bordó nappa báránybőr pedig gondoskodik az arc védelméről. A kiegészítő elemek egy része titánból készült, míg a rögzítés szintén dupla-D gyűrűs zárral történik. Az elmaradhatatlan rubinvörös embléma természetesen a megszokott helyen virít.

A Belvedere ötlete alapján új világ tárul a Ruby iránt vágyakozók elé, hiszen a lehető legnagyobb biztonsággal motorozhatnak komoly sebességgel anélkül, hogy tartaniuk kellene az időjárás viszontagságaitól.

Kapcsolat

info@group42.hu
 
Smile
Culture
Shop
Word
Photo
Video
Art